Maailmankaikkeus kertoi, suorastaan jankutti minulle, että maailmaan on saatava vielä ainakin yksi käsityöblogi. Koetin vastustella, että en minä ainakaan, en ole tarpeeksi hyvä - olenhan seurannut muiden taitureiden blogeja ja ihmetellyt, miten voivatkin olla niin osaavia! Mutta lopulta oli taivuttava. Mamselli Hoon blogiin on ilmestyvä ompeluksia, neulomuksia, virkkuutöitä - mitä mamselli keksiikään kokeilla.

En ole kädentaitojen ammattilainen. Koulussa ihan tykkäsin käsityötunneista, saihan niiden aikana jutella kaverin kanssa ja muutenkin olla vapaammin kuin muilla tunneilla. Jotain väsäilin vapaa-aikananikin, mutta varsinaiseksi harrastukseksi käsityöt muuttuivat vasta, kun opinnot etenivät graduvaiheeseen. Oli pakko saada jotain vastapainoa teoreettispainotteiselle ajatustyölle. Ja niin otin virkkuukoukun kauniisen kätöseeni ja opettelin tekemään salomoninsolmuhuivin. Siinäpä asenne kiteytyy. Ei tarvi osata, mutta opetella voi!

Graduaikaisten huivien jälkeen on syntynyt monenlaista muutakin. Ja lisää on tulossa. Blogin avulla pystyn pitämään jonkinlaista arkistoa tekemisistäni. Ja ehkä näistä on jotain iloa muillekin, kuka tietää.