Tämä haaste on jo blogimaailmassa kierrellytkin, mutta ehkä Mamsellin blogiin eksyy joku rohkea, joka ei vielä ole lusikkaansa tähän soppaan (eiku puikkoaan tähän kerään / neulaansa tähän kankaaseen jiiänee) laittanut. Eli:

Kolme tähän postaukseen ensinnä kommentoinutta saa minulta jotain pientä ihan itse tehtyä. Ehtona on tehdä itse sama kolmelle muulle. Aikarajakin on: tekeleet pitäisi postittaa viimeistään heinäkuussa 2009. Ketkä lähtevät mukaan? Aikaa ainakin on vielä rutkasti! :)

Itse lupauduin mukaan haasteeseen Lotan blogissa.

Garderobin (hassua, että kielikorva haluaisi käyttää muotoa garderoobi) kierrättämiselle kuuluu hyvää: uusia vaatteita en ole ostellut, mutta tänään kävin UFFilla ja pari vartalonpeitintä tarttui mukaan. Punavalkopilkullinen toppi kaipaa pientä olkaimien lyhennystä (paitsi jos haluan esitellä rintaliivejäni - not), ja toinen lähinnä takkimekoksi kutsuttava kokee vielä suuremman muodonmuutoksen, jahka tartun toimeen. Ihastuin kankaaseen, mutta itse vaate on tällä hetkellä, öh, mykistävä. Kerron ja kuvaan lisää, kunhan pääsen riehumaan saksien kanssa!