Kohta kannattaisi rientää työhuoneelle, joten mitä teen? Bloggaan! Nappasin WeirdRockStarin blogista tämmöisen viitosluettelon, olenhan listoja rakastava ihminen.

Viisi asiaa pakastimessani
1. Ranskiksia.
2. Jääpaloja.
3. Pakastevihanneksia.
4. Jäätelönjämiä, joita kukaan ei enää halua syödä, mutta eipä niitä poiskaan tule heitettyä.
5. Saaremaa-vodkapullo.

Viisi asiaa vaatekomerossani
1. Sukkia! Erityisesti polvisukkia, mutta stockingsit (mikä näiden suomenkielinen nimi on? Sukkanauhaliivisukka on mahdoton...) lisääntyvät jatkuvasti. Eivät valitettavasti itsekseen. Villasukkiakin löytyy.
2. Suunnilleen polvipituisia hameita. En oikein osaa käyttää nilkkapituisia tai miniminihameita.
3. Neuletakkeja.
4. T-paitoja eri väreissä, silti aina Juuri Se Yksi Tietty Väri puuttuu. Juuri Sen Yhden Tietyn Värin väri vaihtelee tilanteen mukaan.
5. Kenkiä. Talvisemmat saappaat asustavat toistaiseksi vaatekaapissa, mutta päätynevät talven lähestyessä eteiseen sekavaksi rykelmäksi.

Viisi asiaa autossani
Mikä auto? Ei ole - eikä ainakaan lähitulevaisuudessa tulekaan. Mutta otetaan autosta omistusliite pois ja vaihdetaan kaara junaan tai bussiin:
1. Kirja - jos olen junassa. Bussissa ei pysty lukemaan.
2. Muistikirja - edelleen juna-aktiviteettina. Matkalla ehtii kirjoittaa.
3. Frezza pelastaa kiireiset ja varhaiset aamut. Juon kahvini vain Frezzana, en peruskaffeena.
4. Tilaisuus kuunnella muiden keskusteluita.
5. Omaa aikaa. Teen toisinaan töitä junassa, mutta pidän sen minimissä. On hauskempaa, jos yhtäkkiä onkin aikaa jutella vieruskaverin kanssa, eksyä ravintolavaunuun, nähdä päiväunia tai puhua puhelimessa.

Viisi asiaa käsilaukussani
1. Muistikirja.
2. Kalenteri.
3. Kynä ja/tai penaali.
4. Huulirasva.
5. Purkkaa.

Tuntekaa itsenne haastetuiksi, mikäli ette ole vielä omia viitosianne listanneet! Ja ilmiantakaa toki itsenne kommenttilaatikossa, että pääsen hämmästelemään listojanne!