Kaunista, levollista, lempeää joulupäivää!

Mamsellin lahjomiset ovat tänä vuonna ajoittuneet aaton molemmin puolin, itse aattopäivänä ei lahjontaa ollut. Joulunjälkeislahjontoja ei ymmärrettävistä syistä voi vielä blogiin laittaa, mutta ennakkolahjoja toki.

Työtoverini ja Mansen mamsellit joulutin pitsein ja nauhoin koristelluin purnukoin. Sisälle leivoin appelsiini-mantelikorppuja ja suklaakolakakkuja. Edellisten resepti Kotivinkistä, joulukuun ensimmäisesta muistaakseni. Jälkimmäisen ohje Anna Bergenströmin Joka kokin keittokirjasta, joka on yksi luottokeittokirjoistani - tai ehkä pitäisi sanoa, että Bergenström on luottokeittokirjailijani.

Punaisten purnukoiden nauhoihin kiinitetyt pinssit hankin kesällä tuliaisiksi Berliinistä. Mutta koska muistini on hatara, muistin antaa ne vasta nyt...

Tampereen suunnalle eräälle pikkumiehelle meni tällainen lahjakortti - kuori ja kortti omaa askartelua:

Mamselli pelasi varman päälle ja antoi pikkumiehen äidille valtuuden esittää lahjatoiveen. Lahjakortissa on lupaus tehdä jokin vaate tai pehmolelu, toimitus sitten vuoden 2011 puolella.

Purnukat ja lahjakortti eivät enempää paketointia kaivanneet. Muut paketit ovat saaneet käärettä ruskeasta voimapaperista, villalangasta, kuivatuista appelsiiniviipaleista ja kanelitangoista.