Hyvää alkanutta vuotta 2012!

Tämä mamselli heräsi joulun tuloon kutakuinkin joulukuun alussa ja päätti nopeasti, että joulustressi minimiin. Niin ihanaa kuin lahjojen tekeminen onkin, mamselli päätti, että tänä vuonna kukaan ei saa itse tehtyä lahjaa mamsellilta. Ei edes itse tehtyä korttia. Ja kuinka kävi? Maailma ei kaatunut, kello lakannut raksuttamasta, kukaan ei tämän vuoksi terveyttään menettänyt. Voi olla että vuonna 2012 mamselli laittaa taas joululahjatehtaan pystyyn - mutta olipas terveellistä havaita, että sellaisen voi jättää väliinkin, jos se paremmalta tuntuu.

Latvialaisesta kirjakaupasta hankittu lanka on jatkanut muotoutumistaan asusteiksi. Lapasia on hyvä ihmisellä olla, vihreitäkin.

Menekistä ei grammamäärää tiedossa (haaveilen yhä kauniista ja käytännöllisestä keittiövaa'asta, joka olisi juuri sopiva tähän kotiin), puikot numeroa viisi. Varsi 1o, 1n -joustetta, muu osa helmineuletta - paitsi peukalo, jonka näköjään taas tein virkkaamalla. Sulautuu hyvin helmineuleen joukkoon! Karkeahkoa lankaahan tuo on, mutta katsotaan, haittaako käytössä.

 

JK. Joka vanhoja muistaa - sille on tiedossa tarkennettuja pallohameohjeita tämän vanhan postauksen kommenteissa. Toivottavasti sanallinen ohjeistus aukeaa!