Tammikuussa piti saada uusi mekko. Ihan pakko. Vaikka Garderobi kiertämään -lupaus koski mennyttä vuotta, ei mamsellin mieli silti palanut vaatekauppoihin. Kirpparilta mekko löytyköön!

Joskus on mahtavaa etsiä vaatteita ystävän seurassa. Yleensä ostan vaatteeni yksin, mutta tällä kertaa sitä oikeaa mekkoa ei olisi ilman ystävää löytynyt. Keräsin UFFilla mekkoja sovitusta varten ja nauroin ääneen kultamekkohärpellykselle, joka osui silmiin. Ystävä sanoi, että kokeile sitä, ihan vain hänen mielikseen. Minäpä kokeilin. Ja kuinka ollakaan, päällä kultaihmetys näyttikin... hyvältä. Parhaalta. Jokaisen euron (=7€) arvoiselta.

Mutta pientä fiksaamista se vaati.

Kuten kuvasta näkyy, mekon alkuperäinen pituus oli, eh, masentava. Olisi ollut kunnolla nilkkapituinen, mutta ei...

Assistenttikin tuli kuvaan. Ja mekko teki/tekee mielenkiintoisen perssuurennoksen, eikä pelkästään tässä kuvassa... Mutta se ei mamsellia haittaa!

Mekko ei lopulta kaivannut suurta säätämistä. Helmaa lyhyemmäksi, olkaimet ja vetoketju paremmin kiinni. Siinäpä se. Vetoketjua pitäisi oikeastaan irrottaa kokonaan ja kiinnittää uudelleen, mutta tammikuussa ei ollut aikaa ennen H-hetkeä, ja nytpä mekkoa ei ole käytetty. Menköön näin.

Mutta miten paljon helman lyhentäminen vaikuttaakaan!

Vaikka kuvasta voisi niin päätellä, tämä mekko yllä ei väsyttänyt. Mamselli saattaa juhlia toistekin tämä kultaluomus yllään!